Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Tiedostavan siemailun taito" by Ani KellomÀki * Book PDF Kindle ePub Free

Tiedostavan siemailun taito

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tiedostavan siemailun taito
  • Author : Ani KellomĂ€ki
  • Release Date : January 01, 2019
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 644 KB

Description

Lomamatkan alkua juhlistetaan kuohuviinillÀ lentokentÀn baarissa. Urheilutapahtumissa, konserteissa ja junan ravintolavaunussa kuuluu ottaa lasillinen. Alkoholia on kaikkialla, mutta kuinka siemailun arkipÀivÀistyminen vaikuttaa meihin?


Toimittaja Ani KellomĂ€en Tiedostavan siemailun taito nĂ€yttÀÀ arjen, jossa viinilasillista ei tarvitse selitellĂ€, mutta kakunpalaa pitÀÀ. Kirja pohtii, miksi pullolla muistetaan pĂ€ivĂ€kodin henkilökuntaa ja miksi tavallinen arki on nykyÀÀn alkoholin terĂ€stĂ€mÀÀ juhlaa. 


Tiedostavan siemailun taito on puheenvuoro tiedostavamman alkoholinkÀytön puolesta. Kirja tarjoaa vÀlineitÀ oman alkoholinkÀytön tarkasteluun, lopettamiseen tai vÀhentÀmiseen sekÀ konkreettisia vinkkejÀ sosiaalisiin alkoholittomiin tilanteisiin. Alkoholi voi olla lÀsnÀ onnellisissa ja nautinnollisissa hetkissÀ, mutta onnen ja nautinnon aiheuttajaksi siitÀ ei ole.


Suurkuluttajien varjoon jÀÀ valtava mÀÀrÀ suomalaisia, jotka kÀyttÀvÀt alkoholia joskus reilustikin, mutta joille alkoholi ei ole vielÀ nÀyttÀnyt rumimpia kasvojaan. KellomÀki kartoittaa tÀtÀ alkoholinkÀytön katvealuetta haastattelujen, tutkimusten, median ja arjen havaintojen avulla. SyyllistÀmÀtön kirja kannustaa kysymÀÀn, missÀ menevÀt omat rajat, onko kaikki kunnossa vai voisiko omia juomistapojaan tiedostaa paremmin?


Ilmestyy myös ÀÀnikirjana.


Free Books Download "Tiedostavan siemailun taito" PDF ePub Kindle